Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Νέα συντονιστική ομάδα του Αγροτικού Παντοπωλείου Καλαμαριάς

Ανακοίνωση
Το Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς είναι ένα δίκτυο, μία συνεργασία παραγωγών καταναλωτών που δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2012, με την Ιδρυτική του Συνέλευση.
Μέσα σε αυτό τον ένα χρόνο λειτουργίας, το Αγροτικό έχει διοργανώσει πάνω από 50 αγορές απευθείας διάθεσης προϊόντων ( μία κάθε εβδομάδα) και αριθμεί σχεδόν 1.000 μέλη.
Το Αγροτικό διαχειρίζεται η συντονιστική του ομάδα, που εκλέγεται κάθε εξάμηνο και κανένα μέλος δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν για περισσότερες από 2 συνεχόμενες θητείες.
Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, η συνέλευση των μελών εξέλεξε νέα συντονιστική ομάδα. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό και ελπιδοφόρο στοιχείο για την ανάπτυξη του Αγροτικού,  το γεγονός ότι στη νέα συντονιστική ομάδα συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό παραγωγοί.
Ανακοινώνουμε τα μέλη της συντονιστικής ομάδας και ενημερώνουμε ότι οι συνεδριάσεις της είναι ανοικτές, σε όποιον θέλει να τις παρακολουθήσει, γίνονται στο χώρο που διεξάγεται η απευθείας διάθεση, στην πλαζ της Αρετσούς  και ανακοινώνονται στο blog του Αγροτικού Παντοπωλείου (agropankalamarias.blogspot.gr).
Συντονιστική ομάδα
Χριστίνα Δοϊρανλή
Θόδωρος Θεοδωράκης
Γρηγόρης Κυτίπης
Ελένη Μανωλοπούλου
Κώστας Παλτέκος
Ελένη Χαριτοπούλου
Βασίλης Χρύσογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.