Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Χωρίς μεσάζοντες; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!


Αστυνομικές δυνάμεις (με κλούβα) με εισαγγελική εντολή, όπως μας δήλωσαν, κατέστειλαν σήμερα την αγορά χωρίς μεσάζοντες του Αγροτικού Παντοπωλείου στην Καλαμαριά.

Το Αγροτικό Παντοπωλείο μετά από 3 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, με περισσότερες από 200 παραδόσεις ποιοτικών προϊόντων σε δίκαιες τιμές για τον καταναλωτή και τον παραγωγό, αντίκρισε σήμερα στην είσοδο των πρώην Καπναποθηκών στη Ν. Κρήνη, την καταστολή. Την καταστολή ενός κινήματος αλληλεγγύης που βοηθάει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς τόσο τους καταναλωτές, όσο και δεκάδες ευπαθείς οικογένειες της Καλαμαριάς.

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση της πολιτείας και της τοπικής Αυτοδιοίκησης για να προστατευτεί η λειτουργία αυτών των αγορών που γίνεται από πραγματικούς παραγωγούς με όλα τα νόμιμα έγγραφα και ταμειακές μηχανές.
1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝΑΞΑ , ΠΟΥ ΑΝΕΔΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΝΑ ΚΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.