Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ημερίδα- Δημόσια διαβούλευση



Ημερίδα- Δημόσια διαβούλευση
 με θέμα:  «Η ενηλικίωση του κινήματος  απευθείας διάθεσης –
αυτοπροσδιορισμός των αρχών και των στόχων του».

Tο Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς, που δρα στα πλαίσια  της απευθείας διάθεσης προϊόντων- παράκαμψης μεσαζόντων, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η ενηλικίωση του κινήματος απευθείας διάθεσης – αυτοπροσδιορισμός των αρχών και των στόχων του».

Στην ημερίδα καλούνται όλες οι  ομάδες της πόλης που δραστηριοποιούνται ή θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν, στα πλαίσια του κινήματος απευθείας διάθεσης, ομάδες παραγωγών,  συνεταιρισμοί και παραγωγοί, προκειμένου μέσα από έναν δημόσιο διάλογο και διαβούλευση να προσδιοριστούν τα χαρακτηριστικά, οι αρχές και οι στόχοι του κινήματος.

Οι δράσεις απευθείας διάθεσης, πληθαίνουν στην πόλη μας και ίσως είναι η στιγμή να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να επιχειρήσουμε τον αυτοπροσδιορισμό του κινήματος. Αν η συνεργασία και ο συντονισμός των ομάδων και των δράσεών τους μπορεί να σημαίνει την ενηλικίωση του κινήματος προς μία ουσιαστική παρέμβαση και αμφισβήτηση της κατεστημένης λειτουργίας της αγοράς, αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν δεν συμφωνήσουμε τις αρχές και τους στόχους του;

Ξεκινώντας από αυτό το ερώτημα το Αγροτικό Παντοπωλείο Καλαμαριάς προσκαλεί όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν, στην ημερίδα- δημόσια διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  21 Οκτωβρίου 11.00 το πρωί, στο χώρο των «Κοιτώνων» του πρώην στρατοπέδου Κόδρα .

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο email: agropankalamarias@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6947705491 (Vodafone) δηλώνοντας και τον αριθμό συμμετεχόντων από κάθε ομάδα, για τη διευκόλυνση της διοργάνωσης.

Η συντονιστική ομάδα του Αγροτικού Παντοπωλείου Καλαμαριάς  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.